Velkommen.

Velkommen.

Hej verden, og velkommen til min blog! 🙂

Jeg starter om ganske kort tid som stewardesse.

Jeg har i den forbindelse besluttet at oprette en blog, dels for at få mine tanker omkring mit ‘helt nye liv’ ned på skrift, så jeg senere kan kigge tilbage og huske hvordan det føltes i starten. Dels fordi jeg håber at nogle af jer der ude også vil finde det interessant at læse om livet i luften.

Da mit liv fortsat også vil omhandle meget andet end luftfart, er det min plan, at min blog også kommer til at handle om lidt af hvert, så jeg tænker at der vil blive indlæg omkring mad, shopping, mine rejser, og ja, bare alt hvad der foregår i mit liv. Jeg går meget op i træning og sundhed, og så er jeg nok lidt af en shopaholic 😉 så jeg kan nok ikke komme udenom at de to emner også vil fylde noget.

Jeg håber i vil følge med på mit livs (hidtil) største oplevelse.

flight-01

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen.