Velkommen.

Vente, vente..

Jeg har nu fuldført skolen, og har fået mine vinger, og hvis nogen tror at det betyder at nu skal jeg ud og flyve verden rundt, så kan jeg bare sige at det troede jeg også, men nej.

Jeg er på stand by.. Stand by betyder at du i princippet har vagt fra kl. 6 om morgenen til kl. 18, og at du i alle de timer kan blive ringet op og få at vide at du skal møde i lufthavnen indenfor en time til flyvning, men det kan lige så godt være at de slet ikke ringer. Altså er det 12 timer om dagen hvor jeg i princippet bare tusser rundt i mit hjem. Jeg kan ikke engang gå ned og handle, for hvis jeg får opkaldet uden at sidde her hjemme med min uniform liggende klar foran mig, så kan jeg ikke nå der ud til tiden, hvilket er kæmpe NO GO!

Min kæreste siger at jeg bare skal slappe af og betragte det som lønnet arbejde uden at røre en finger, og det kan han jo have ret i.. Men dels vil jeg jo virkeligt gerne ud og flyve, og dels er jeg simpelthen så vanvittigt dårlig til bare at sidde stille. I dag er min 3. stand by dag, og jeg har vitterlig set ALT hvad der måske bare kunne interessere mig lidt på netflix og viaplay, og læst en bog.. Nu går jeg rundt om mig selv i cirkler og prøver at finde på noget at lave. Jeg vil ned og træne, jeg vil ud og gå en lang tur, jeg vil have vasket tøj, jeg vil alt det jeg ikke kan, og aller mest vil jeg ud at flyve! Men det må jeg gemme til en anden dag, og i stedet hoppe tilbage under tæppet på sofaen og krydse fingre for at solen snart bryder frem, så jeg kan sidde og nyde den lidt på altanen.

picmonkey-collage

Og så må jeg altså lige blære mig med de vanvittigt smukke buketter, som jeg fik af min familie, da jeg fik vinger på. Wauw!

Hav en dejlig tirsdag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen.